Vårløsning del 3 av 3

Roald blei med hjem på lørdagen, og fikk seg en natt til, i landlige omgivelser.
Det blei ikke noen tidlig morgen den søndagen, men i ti tida var vi på beina og begynte å stable sammen en solid frokost.
deretter blei det litt huslige sysler (utendørs altså) med å finne fram hagemøbler, bålpanne osv… temperaturen var helt fantastisk.I tillegg fikk Roald se nabogutten i aksjon på supermotarden.. hva han skal med framhjul skjønner jeg ikke helt :lol

Indre Luten Bakhjulskjøringsforening.jpg

Det er ikke mange ganger den gutten kommer forbi tunet vårt med begge gummilissene i asfalten. Men  det er uansett en utrolig grei og hyggelig ung mann med en lang karriere med både roadracing, motard og crossbakgrunn.
Han stoppet utenfor mens vi gjorde oss klare til tur og slo av en prat, om MC selvsagt 😀
Etter noe tid salet vi opp syklene, og jeg iførte meg skinndressen for første gang i år… samt sommerhanskene jeg kjøpte i fjor høst. Herlig!!!

Deretter la vi avgårde oppover dalen, forbi «drømmesvingene» i det vi lokalt kaller «Sløyfo», og over heia mot Matre.
Veien til Matre har jeg beskrevet mange mange ganger før, men jeg tror Roald var rimelig fornøyd :knegg Jeg synes å se små tårer i øyekroken hans…
(Han har tidligere klaget over at åpningshjelmen hans slipper inn litt luft, og at han da får rennende øyne når det går unna, i kaldt vær– men denne dagen kjørte vi veldig rolig, og tempen var fin, så det var nok noe annet som fikk fram tårene :knegg )
Ikke så rart, dette er jo mitt lokale Nirvana, skal nok bli noen «treningsrunder» her utover sommeren :yeyeye :yeyeye

I Matre er bensinstasjonen åpen, så vi tar med en cola og en is, før vi forsetter de siste 20 km utover blindveien til Åkra. ikke en bil møter vi på to mil, og når løvet begynner å sprette på bjørkene, er det lett å bli lys til sinns :knegg

På kaien i Åkra har de satt fram benker og bord, så her blir vi sittende og ta den kalde colaen og isen, mens vi filosoferer over meningen med livet ;-)

Dannelsesreise 1.jpg

Dannelsesreise 4.jpg
Etter en times tid (vi fikk selskap av en kar jeg kjenner litt fra før, som har hytte i Åkra) kjører vi hjemover igjen, og jeg klarer til og med å stoppe og knipse litt.
Dannelsesreise 2.jpg
Dannelsesreise 3.jpg
Dannelsesreise 5.jpg
Vel hjemme tar vi farvel med Roald, og frk. Fryd og jeg går på hotellet og tar søndagsmiddagen der.

Alt i alt, en nydelig avslutning på ei fantastisk helg.
Helt til slutt ett par bilder fra hagen/kaien på hotellet i Rosendal- nydelig plass forresten :prf :prf

Dannelsesreise 6.jpg

Dannelsesreise 7.jpg

Dannelsesreise 2.jpg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *