Er-An veikro Keep on Rockin’

Å kjøre motorsykkel er jo som vi alle vet… noe av det beste man kan gjøre med buksene på.

Men underveis på turene må man jo ha litt mat, og det finnes jo endel muligheter- en hamburger på en Shell, Statoil eller Esso-stasjon skal man ikke nødvendigvis rynke på nesa av.

MEN… det finnes jo også noen spisesteder som verd en kjøretur i seg selv. Og her i denne kategorien, vil jeg skrive om fine steder å stoppepå, eller kjøre til,  for en matbit, et glass øl, eller endatil en overnatting.

Er-An veikro er et slikt sted. Eller hele navnet er vel egentlig «Er-An Veikro   Keep on Rockin’ »

En Amerikansk Diner plassert like ved E39, på Søfteland mellom Bergen og Os

http://i42.photobucket.com/albums/e335/Simba14271/DSC00514_zpsw9ig8yxi.jpg

Triumphgjengen er vel mer eller mindre på plass hver onsdag, sesongen igjennom..Vi har til og med fått eget bord, der betjeningen pynter litt ekstra for oss som kjører tohjulinger fra Hinckley.

http://i42.photobucket.com/albums/e335/Simba14271/Hardanger%20Rundt%203_zpsskgf77lg.jpg

Men hvor smertelig det enn kan være…selv jeg må innse at langt fra alle kjører Triumph- så jeg må understreke at alle merker av motorsykler er velkomne hit. Maten, og ikke minst soft-isen smaker like godt for oss alle 🙂

Og maten, den kan jeg skrive mye om… selv har jeg noen favoritter, «quesedilla» og «Big boss burger» er knallgodt. Men menyen er stor og innholdsrik, alt fra salater til årntlig mat som entrecote, spareribs og ikke minst- fjellørret fra Hardanger.

Og siden det nå er under to måneder til jul.. er du i nærheten, måå du unne deg en førhjulsmiddag der.  Det beste pinnekjøttet jeg har fått, fikk jeg på Er-An i fjor høst. (bortsett fra mamma og pappas hjemmelagde pinnekjøtt da, selvsagt;.D )

På denne årstida er det vel også akseptert å ankomme med fire hjul, istedet for to. Og i år (2015) var dessuten Er-An veikro med i finalen når bladet Motor (NAF sitt medlemsblad)  skulle kåre årets beste veimat. Så det er tydeligvis flere enn meg som er fornøyd med serveringen

http://i42.photobucket.com/albums/e335/Simba14271/Uten%20navn%202_zpshfr9c7yc.jpg

Du kan også få servert skikkelig fastfood der, for de som ikke klarer seg uten det.

Interiøret er helt tydelig inspirert av en «American DIner», og helt gjennomført. Og selv om du ikke MÅ- ta en tur innom toalettene også, bare for å bli imponert over HVOR gjennomført alt er 🙂

http://i42.photobucket.com/albums/e335/Simba14271/eran-veikro-img_9260_1_zpssbujbump.jpg

Og sånn helt til sist. Betjeningen er bare HELT fantastisk. Alltid hyggelige, maten kommer raskt, og de sjekker alltid tilbake om det smaker, og at du som kunde har det bra.

 

Anbefales på det sterkeste

En tanke om “Er-An veikro Keep on Rockin’

  1. Denne bloggen har jeg ikke sett før nå 🙂 Da får jeg være den første som kommenterer her 🙂

    Du kjenner jo meg og mat… det inntas for å overleve, men du har helt rett i at det finnes store forskjeller der ute. Noen hamburgere jeg har kjøpt skulle man nesten tro var kokt og rullet i krydder.

    Artig med blogg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *