17. juni 2015- Ut på tur, uten mål og mening

17 juni, Jeg bestemte meg for å ta fri på ettermiddagdagen og kose meg på tur.

Og.. det blei litt av en dag, uten mål og mening, men jammen blei det en fin dag likevel.
Kom meg avgårde på 1330 fergja fra Årsnes, og som den ertekroken jeg er, la jeg ut et hint om tracking via Locatoweb.
Zoom in (real dimensions: 1024 x 683)Bilde


Tok ikke så lang tid før det haglet med kommentarer fra «kontor-rottene» som har tid og anledning til å følge med på sånt, men etter en tur via Ølve og Tysnes var batteriet på raskt nedadgående, så jeg slo av trackingen.
Tenkte meg på fergja fra Våge kl 1450, og etter litt eksperimentering fant jeg ut at jeg det kunne gå å kjøre via sørsida av Tysnes.
Zoom in (real dimensions: 1024 x 683)Bilde

Zoom in (real dimensions: 1024 x 683)Bilde

På Onarheim svingte jeg høyre inn på en liten vei som krysser over innlandet på øya..greit nok å teste en ny vei iblandt.
Dog blei det en uventet stopp da en traktor stod og lastet tømmer, så det såg skummelt ut med å rekke fergja.
OG sånn blei det, misset fergja med absolutt minste margin. En liten tenkepause, og så drog jeg på mot Fusa og koste meg stort på veien forbi Baldersheim og Sævareid.
På Kilen blir det en ny runde med «ElleMelle» og jeg setter nesa hjemover. På Mundheim står en bataljon med germanske GS piloter.. de er på jakt etter Hardangerbrua, og jeg tenker.. jajaja., jeg kan da vise dem veien et stykke. Så oppover langs Hardangerfjorden på Rv49, vi stopper og tar bilder (dvs jeg er så opptatt med å prate og fortelle, at jeg glemmer jeg har et kamera. :-)å :knegg
I Tørvikebygd forteller jeg om Hardanger Gjestgiveri (nydelig overnattingssted) på andre sida av fjorden, og etter noen telefoner, ender tyskerne opp med å ta fergja over til Jondal og kjøre til dette gjestgiveriet
I mellomtida har det tikket inn en melding på smsgruppa til Triumph i Vest.. «soft-is på Er-An??»
Ja hvorfor ikke, så jeg kjører mot Nordheimsund. Blir en Tigerburger på Essoen der for sulten begynner å gnage, deretter blir det over Kvamskogen, til Bjørkheim og videre via Rolvsvågsvegen til Er-An.
Zoom in (real dimensions: 1024 x 683)Bilde
Vi blir en 6 triumphister som slafser i oss hver sin is, og rekker litt «skitprat» før jeg må ta ut, og jeg rekker 2020 fra Hatvik. Veien hjem er som standard hyllevare, grei nok men kjører den så ofte at jeg ikke akkurat får ståpels.
På Årsnes er NorSafe nettopp ferdig med å bygge opp et sikkerhets-treningssenter, og stupetårnet til fritt fall livbåtene ruver godt i terrenget
Zoom in (real dimensions: 1024 x 768)Bilde
Blei ca 37mil, en fin ettermiddagstur

Uten mål og mening.jpg
Uten mål og mening.jpg 

Idag startet dagen i mannehulen, Znirln og jeg har fått av gammelgummien og skiftet til nye sko før vi skal ut i den store verden

Zoom in (real dimensions: 816 x 459)Bilde

Og når man ser de gamle dekkene sammen med de nye, vises jammen 7000km, selv på PR4. Men det er enda noen kilometer igjen på de gamle. De blei med hjem, kanskje jeg rekker å slite dem helt ut iløpet av høsten?
Zoom in (real dimensions: 768 x 1024)Bilde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *